Tervislik toitumine töökohal
Personaalselt koostatud menüü, toiduvaliku valmistamine kasutades kohalikku toorainet ning igapäevaselt valmistoidu tarnimine
Miks siis just Liveat Green?
Liveat Green on suunatud tervisliku toitumise korraldamisele töökohal.
Tööandja võimuses on teha oma töötajatele toidukorra võimalikult meeldivaks, taskukohaseks töökohal, kuna just tööandja saab sageli kõige hõlpsamalt korraldada tervisliku söömise võimalusi.
Tervislik toitumine eesmärk:
- Õpetada töötajatele, kuidas õigesti toituda, mõista toodete koostist, säilitada nende immuunsus ja heaolu, hoolimata päevakavast.
- Kujundata tähelepaneliku lähenemisviise oma tervisele ja võime stressiga toime tulla ilma toiduta.
- Muuda ettevõtte töötajad produktiivseks ja energiliseks, ühendada neid ühise eesmärgiga, kinnistada tervisliku eluviisi harjumus kui positiivse õhkkonna ja edu võtmeks töös.
Mis siis edasi saab?
Kuidas tulemusi hoida?
MIS SIIS EDASI SAAB ?
Kuidas säilitada saadud tulemusi, kui on teada, et 99% töötavatest inimestest
- toituvad ebatervislikult
- ei tea kuidas ja millest peab koosnema päevane toidunorm
- tihtipeale kannatavad stressi ja sellest tingitud unehäirete all
- nende füüsiline aktiivsus on puudulik
Samas aga paljud tahaksid muuta oma kehakaalu ning juba seeläbi muutuda produktiivsemaks
Projekti tulemused
- Töötajate füüsilise ja vaimse tervise paranemine ning tagajärjena töömotivatsiooni tõusmine
- Tööviljakuse vähenemise ennetamine
- Ravikindlustushüvitiste ja arstide poolt paardumiste arvu kahanemine
Lõpptulemus
- Positiivne ja sõbralik õhkkond töökollektiivis
- Töötajate töövõimelisuse tõstmine
- Tänulik kollektiiv
Menüü näidis

Hommikusöök

Lõunasöök

Õhtusöök
