Liveat green on rohkem kui lihtsalt tervisliku toidu tarne!
Tervislik toitumine on teadus!
Meie ühendasime inimese toitumise füsioloogia teadmised toiduvalmistuskunstiga. Iga inimene on unikaalne! Liveat Green eesmärk on tagada tasakaalustatud toitumist individuaalselt igale inimesele arvestades ta eluviisi, energia vajadust ning füsioloogilisi parameetreid.Mida annab meie toitumiskava:
Kui arvate, et väärite parimat, siis olete õiges kohas, sest meie oleme parimad!
Meie meeskond
Terapeut-dietoloog Sofia Panfilova
Praha Karlova Ülikooli meditsiini teaduskonna lõpetanud terapeut-dietoloog, Ameerika Ühendriikide rahvusliku sporditreenerite ühingu poolt sertifitseeritud fitness-toitumisnõustaja.
- 6 aastat individuaalset praktikat
- 600+ patsienti võtsid kaalust jäädavalt alla
- 2000+ inimest üle maailma läbisid seminarid ja osalesid erinevates programmides.
„Mina olen kindel, et õige ja tasakaalustatud toitumine on tervisliku ning õnneliku elu alus. Toetudes teadusele ning teaduspõhisele meditsiinile, aitan muuta toitumisharjumusi ning leida tasakaalu füüsilise ja psühholoogilise seisundite vahel. Meie, koos Liveat Green-iga, tõestasime, et toidu kojuvedu võib olla 100% tasakaalustatud ja tervislik olles samal ajal väga maitsev!“
Peakokk Daniel
Eestist pärit loominguline ning entusiastlik peakokk on viimased 8 aastat töötanud Norras, Austraalias ning Prantsusmaal.
Danieli karjäär algas Tallinnas 12 aastat tagasi. Sellel ajal töötas ta commis chef-ina koos peakokka Aleksandr Fediniga „Kolm Õde“ hotelli restoranis Bordoo. Koos restorani meeskonnaga teenindasid Hispaania kuninga ja palju teisi kõrgete ametitega inimesi.
Märkimisväärse kogemuse sai Daniel töötades chef de partie-na Oslos peakoka ja ühe Michelini tärni omaniku, Jonathan Howelli, juhendamisel. Septembris 2018 alustas Daniel oma esimese projektiga, milleks oli restoran GC Gastrobar Tallinna vanalinnas ning hiljem „Private Chef“ projektiga, mis pakub privaatset söögikorda personaalse peakokaga.
Daniel otsib alati uusi kombinatsioone, üritades valmistada menüü erinevatest köökidest, mis on inspireerinud teda reisides üle maailma.
„Läbides pika kulinaarse teekonna, jõudsin ma mõtteni, et peamine köögis on kord ning tasakaal“.